iOS 15 ar putea introduce o nouă funcție de urmărire a alimentelor

Scris de | 26 mai, 2021
iOS 15 ar putea introduce o nouă funcție de urmărire a alimentelor
foto via @ubergizmo.com

Nu este un secret faptul că Apple caută să ofere dispozitivelor sale mai multe capacități medicale. Apple Watch este un exemplu perfect al ambițiilor companiei, dar se pare că Apple l-ar putea extinde pe alte dispozitive precum iPhone. Potrivit unui tweet realizat de Connor Jewiss, una dintre caracteristicile pe care ne putem aștepta să le vedem în iOS 15 ar fi urmărirea alimentelor.

Nu este clar cum va funcționa exact această caracteristică, dar probabil ar putea fi similară cu alte aplicații, cum ar fi MyFitnessPal. Pentru cei care nu cunosc, MyFitnessPal este o aplicație de urmărire a sănătății care permite utilizatorilor să-și înregistreze mesele zilnice și, de asemenea, să îi ajute să monitorizeze caloriile. Poate fi, de asemenea, utilizat pentru a scana codurile de bare pentru produsele pe care le cumperi de pe raft, astfel încât să obții informații nutriționale mai precise.

Aceasta ar fi o modalitate prin care Apple ar putea introduce urmărirea alimentelor în iOS 15 prin intermediul aplicației Health, dar așa cum au subliniat unii în comentarii, MyFitnessPal a reușit să construiască o bază de date destul de masivă de produse alimentare de-a lungul anilor, așa că va fi interesant de văzut cum Apple ar putea concura cu ei.

În orice caz, ar fi interesant să vedem o astfel de caracteristică pentru dispozitivele iOS. Ne așteptăm ca mai multe detalii despre iOS 15 să fie dezvăluite în următoarele săptămâni.

Etichete: , , , , ,

Sursa: iOS 15 Could Introduce A New Food Tracking Feature