S-a lansat platforma Whap.ro, unde poți licita pentru proiecte și specialiști

Scris de | 27 mai, 2021
S-a lansat platforma Whap.ro, unde poți licita pentru proiecte și specialiști

Platforma whap.ro aduce împreună creatorii de proiecte, care au găsit o idee de pus în aplicare și specialiștii de încredere, astfel încât proiectele să devină realitate. Domeniile și interesele acoperă o paletă largă, de la persoane fizice dornice să construiască o casă sau să o amenajeze, până la un start-up sau un freelance, care poate caută să-și creeze un site sau indentifică o necesitate de promovare. Numitorul comun este nevoia de a găsi specialiști competenți, din toate domeniile, care pot ajuta repede și eficient, astfel încât proiectul să-și urmeze cursul.

Whap.ro funcționează precum o casă de licitații, doar că în loc de obiecte de artă sau vinuri vechi, cuprinde proiecte și specialiști. Oamenii sau firmele care au nevoie de profesioniști postează anunțul pe platformă, iar specialiștii cu skill-urile solicitate oferă un preț, licitând pentru serviciile lor, adaptându-se condițiilor din anunț. În urma încheierii licitației, partea care a generat proiectul decide cui îl va atribui, iar la finalul acestuia, cele două părți se pot evalua reciproc pe baza unui rating.

„Whap este un produs 100% românesc, dar care funcționează ca un ceas elvețian. Ideea a apărut ca răspuns la ultimul an de pandemie, în care multe proiecte «au mers cu frâna de mână trasă» – asta dacă nu au fost suspendate sau anulate cu totul. Este un produs user-friendly, intuitiv – sistemul de înscriere, alegerea abonamentelor, posibilitatea de evaluare mutuală, toate acestea sunt componente la care am lucrat aproape un an, EXE Software ocupându-se integral de partea de dezvoltare software.

Arhitecți, designeri, ingineri, oameni de marketing, traducători – oameni și companii din toate categoriile și domeniile, care vor să demareze un proiect și au nevoie de persoanele potrivite – pentru ei am sprijinit ideea inițiatorilor whap.ro”, a declarat Sorin Cosmescu, CEO EXE Software.

Costurile creatorilor de proiecte și specialiștilor, pentru a intra în sistemul de licitații, pornește de la 20, respectiv 10 lei și ajunge până la 70, respectiv 30 de lei, existând mai multe pachete, menite să acopere mai multe situații și nevoi. Gândită inițial pentru piața din România, whap.ro are în vedere pe viitor extinderea dincolo de granițe.

Etichete: , , ,