Oppo urmează să lanseze un al doilea smartwatch

Scris de | 29 mai, 2021
Oppo urmează să lanseze un al doilea smartwatch
foto via @mobilissimo.ro

OPPO a intrat anul trecut în categoria accesorii portabile cu lansarea OPPO Watch. Acum, compania tachinează lansarea următorului său smartwatch. Înaintea evenimentului de lansare a seriei OPPO Reno6 din China, compania a organizat o conferință exclusivă pentru mass-media. La această întâlnire, compania a dezvăluit că va lansa un nou ceas inteligent.

Din păcate, firma nu a spus când va dezvălui acest dispozitiv portabil. Cu toate acestea, a confirmat că acest viitor OPPO Watch nu va avea „aproape nicio lipsă”. În cele din urmă, acest ceas inteligent va avea un cip numit Apollo4s, co-dezvoltat de Ambiq și OPPO.

Deși OPPO nu a dezvăluit încă numele oficial al acestui ceas inteligent, o nouă înregistrare a mărcii de către companie sugerează că acest ceas ar putea fi lansat ca OPPO Watch Free. OPPO a depus această marcă la EUIPO (Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală) la începutul acestei săptămâni.

Acestea fiind spuse, ne așteptăm să aflăm mai multe despre acest misterios OPPO Watch înainte de lansarea sa prin certificări, zvonuri și teasere oficiale.

Etichete: ,

Sursa: OPPO teases a new smartwatch with ‘almost no shortcomings’