OnePlus Nord CE 5G: Cele mai recente zvonuri despre specificațiile noului mid-range de la OnePlus

Scris de | 31 mai, 2021
OnePlus Nord CE 5G: Cele mai recente zvonuri despre specificațiile noului mid-range de la OnePlus

OnePlus se pregătește să lanseze cel mai nou smartphone al companiei, după succesul pe care l-a înregistrat cu noua gamă high-end OnePlus 9. Conform ultimelor informații dezvăluite chiar de companie, acesta se va numi OnePlus Nord CE 5G, cele două inițiale reprezentând branding-ul „Core Edition”, și va dispune, după cum ne dăm seama și din denumire, de compatibilitate 5G.

Una dintre cele mai importante schimbări în lineup-ul OnePlus Nord pe care am fi putut-o vedea în acest an ar fi fost înlocuirea procesorului produs de Qualcomm, cu un CPU dezvoltat de MediaTek. Însă se pare că acest zvon timpuriu a fost infirmat, iar producătorul chinez va echipa noile telefoanele din gama Nord cu Snapdragon 750G. Însă aici observăm un pas înapoi.

Anul trecut, precedenta gamă Nord a dispus de Qualcomm Snapdragon 765G, însă nu a avut capacitate și compatibilitate cu cel mai nou standard 5G. Deși poate părea un downgrade, în realitate utilizatorii nu vor simți schimbări importante în experiența de utilizare, cele două CPU-uri fiind extrem de apropiate ca și performanță.

În plus, se pare că OnePlus Nord CE 5G va dispune și de un ecran cu rată de refresh mare, de 90 de Hz, acesta fiind un AMOLED cu diagonală de 6,43 inci, la fel ca în cazul predecesorului său. În schimb, camera principală va avea parte de un upgrade în acest an, ea fiind una de 64 MP.

Etichete: , , , , ,

Sursa: OnePlus Nord CE 5G specs leak with Snapdragon downgrade