WhatsApp nu exclude lansarea unei versiuni compatibile pe iPad

Scris de | 6 iunie, 2021
WhatsApp nu exclude lansarea unei versiuni compatibile pe iPad

Există multe servicii de mesagerie, dar WhatsApp este una dintre cele mai populare opțiuni de astăzi. Cu toate acestea, spre deosebire de concurența sa, WhatsApp nu oferă o versiune pentru tabletă a aplicației sale, în ciuda faptului că mulți o cer, deoarece poate ajuta utilizatorii care trec de la dispozitiv la dispozitiv.

Având în vedere modul în care iPad permite utilizatorilor să trimită și să primească iMessages și să efectueze și să accepte apeluri telefonice, de ce să nu existe și posibilitatea de a folosi WhatsApp, nu? Vestea bună este că WhatsApp nu exclude această posibilitate. În timpul unui interviu cu WABetaInfo, CEO-ul WhatsApp, Cath Cath, părea să sugereze că sunt deschiși să aducă aplicația pe iPad-uri.

Potrivit lui Cathcart, el a menționat că i-ar plăcea să sprijine iPad-ul și, deși nu l-a confirmat, a sugerat că acest lucru va depinde de succesul suportului său pentru mai multe dispozitive, care va fi lansat ca parte a beta-ului public al WhatsApp următor. De ceva timp auzim despre suportul pentru mai multe dispozitive prin WABetaInfo, deci este bine să vedem că a confirmat-o compania.

Nu suntem siguri cât de mult s-a schimbat în funcție de când a fost raportată pentru prima dată în 2020, dar pentru cei care se află în versiunea beta publică, acest lucru ar putea fi ceva de așteptat săptămâna viitoare.

Etichete: , ,

Sursa: WhatsApp Not Ruling Out Launching On The iPad