Noutățile SmartThings de la Samsung ar putea să facă aplicația mult mai viabilă

Scris de | 9 iunie, 2021
Noutățile SmartThings de la Samsung ar putea să facă aplicația mult mai viabilă
foto via @androidauthority.com

SmartThings este considerată de mulți utilizatori inferioară în comparație cu platformele rivale de casă inteligentă de la Apple și Google, însă Samsung crede că poate schimba această opinie, odată cu noile modificări ale aplicației. După cum remarcă Android Central, compania a introdus o interfață SmartThings nouă pe Android (cea pentru iOS va veni în curând), care are rolul de a oferi un motiv în plus de a alege SmartThings față de alte rivale.

Samsung spune despre noua aplicație SmartThings că ar fi mai rapidă și mai simplă, împărțită în cinci secțiuni: Favorite, Dispozitive, Viață (pentru descoperirea serviciilor), Automatizări și Meniu. Astfel, spre exemplu dacă pornești întotdeauna luminile sufrageriei și televizorul când ajungi acasă, Samsung spune că de acum îți va fi mai ușor să creezi o rutină și să faci acest lucru.

Noua interfață a SmartThings vine la puțin timp după ce Samsung a introdus o experiență similară pe laptop-urile sale Galaxy Books și pe alte PC-uri cu Windows prin aplicația SmartThings creată pentru Windows.

Noua actualizare te poate dezamăgi puțin, dacă ești obișnuit cu interfața SmartThings anterioară. Cu toate acestea, pare, de asemenea, mult mai ușor de înțeles la o primă privire, iar asta ar putea să o facă o alternativă viabilă dacă ești fie frustrat de concurență, fie vrei să încerci platforma construită de Samsung, având deja un telefon Galaxy.

Etichete: , , ,

Sursa: Samsung's revamped SmartThings app could make it a better smart home option