După telefoane, urmează smartwatch-urile: încărcătorul lui Galaxy Watch 4 ar putea lipsi din cutie

Scris de | 10 iunie, 2021
După telefoane, urmează smartwatch-urile: încărcătorul lui Galaxy Watch 4 ar putea lipsi din cutie
foto via @slashgear.com

Deși smartwatch-urile Samsung au fost întotdeauna populare, Galaxy Watch 4 a devenit și mai așteptat de la Google I/O 2021 luna trecută. Acolo a fost anunțată oficial colaborarea dintre compania americană și cea sud-coreeană prin Wear OS, care va combina platformele de wearables ale celor două într-una singură. Faptul că Galaxy Watch 4 va rula Wear OS ar putea fi deja un motiv suficient pentru a fi entuziasmați, dar unele știri ar putea să-i dezamăgească pe fani, în legătură cu ceea ce Samsung ar putea tăia în schimb.

În afară de rularea Wear OS, multe detalii despre Galaxy Watch 4 și un potențial Galaxy Watch Active 4 sunt încă absente în acest moment. Dacă smartwatch-urile vor folosi un cip Qualcomm Snapdragon Wear sau un procesor Samsung Exynos nu este de asemenea cunoscut, dar acum apar câteva detalii, în special despre bateriile și încărcarea lor.

91mobiles a descoperit certificări pentru ceasurile inteligente SM-R865F și SM-R860 care le listează ca având baterii de 247mAh. Acesta este doar puțin mai mare decât pachetul de 240 mAh al Galaxy Watch 3, ceea ce înseamnă că nu există nicio îmbunătățire pe acest front. Acestea fiind spuse, trecerea de la Tizen la Wear OS ar putea aduce unele îmbunătățiri în eficiența bateriei pentru a face inutilă o baterie mult mai mare.

Listarea a ceea ce se presupune a fi Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch Active 4 indică faptul că acestea nu vor veni cu încărcătoare în interiorul cutiei. Această mișcare ar fi în concordanță cu scoaterea de către Samsung a încărcătoarelor din cutiile lui Galaxy S21, dar este o situație foarte diferită cu ceasurile inteligente. Spre deosebire de smartphone-uri, încărcătoarele smartwatch-urilor nu sunt întotdeauna compatibile între ele. Cu excepția cazului în care Samsung introduce o nouă metodă de încărcare a ceasurilor sale inteligente, cumpărătorii ar putea fi obligați să facă și o achiziție separată a încărcătorului.

Etichete: , , ,

Sursa: Galaxy Watch 4 charger might not be included in the box