E3 2021: NVIDIA adaugă suport DLSS pentru Doom Eternal și Rainbow Six Siege

Scris de | 14 iunie, 2021
E3 2021: NVIDIA adaugă suport DLSS pentru Doom Eternal și Rainbow Six Siege

E3 s-a întors și aduce vești bune cu RTX. Rainbow Six Siege primește NVIDIA DLSS astăzi; ray tracing și DLSS vor sosi într-un patch pentru DOOM Eternal pe 29 iunie. Gamerii GeForce care joacă Rainbow Six Siege primesc un upgrade de performanță astăzi prin intermediul DLSS.

Rainbow Six Siege adaugă NVIDIA DLSS astăzi, care a fost făcut disponibil prin intermediul unui game patch. NVIDIA DLSS are suport în versiunea Vulkan a jocului și crește performanța cu până la 50% în 4K, făcând plăcile video GeForce RTX să ofere 100+ FPS în 4K.

Gamerii GeForce care joacă DOOM Eternal primesc o îmbunătățire a calității imaginii cu Ray Tracing și un upgrade de performanță prin intermediul DLSS pe 29 iunie.

Această implementare continuă seria de implementări NVIDIA DLSS și ray tracing. DOOM este o franciză cunoscută, iar DOOM Eternal este un alt titlu AAA care s-a îndreptat spre tehnologiile de gaming ale NVIDIA pentru a duce performanța și calitatea imaginii la următorul nivel.

Mai multe noutăți

  • Un nou trailer pentru titlul cu RTX, Icarus, care a fost anunțat recent la Computex
  • NARAKA: BLADEPOINT care include NVIDIA DLSS și NVIDIA Reflex anunță lansarea globală pe 12 august 2021
  • Titlurile Call of Duty: Warzone și Call of Duty Black Ops Cold War care au NVIDIA DLSS și NVIDIA Reflex anunță sezonul 4 începând de pe 17 iunie.

A fost un an foarte mare pentru E3, cu anunțuri precum Battlefield 2042, noul joc Marvel’s Guardians of the Galaxy și multe altele.

Etichete: , , , ,