E3 2021: Primul trailer de gameplay pentru Battlefield 2042

Scris de | 14 iunie, 2021
E3 2021: Primul trailer de gameplay pentru Battlefield 2042

În cadrul prezentării Xbox & Bethesda Games de la E3, EA și Dice au dezvăluit cel mai așteptat trailer de gameplay al Battlefield 2024. Trailerul prezintă gameplay-ului pentru Battlefield 2042 și arată amploarea jocului și a scenelor sale de luptă, precum și gama de arme, vehicule, gadgeturi și hărți disponibile în joc.

În cadrul dezvăluirii jocului Battlefield 2042 de săptămâna trecută, echipa de la DICE a prezentat jucătorilor una dintre cele trei experiențe distincte multiplayer, intitulată All-Out Warfare.

Această experiență include următoarea generație de moduri preferate de fani, Conquest și Breakthrough, permițând acum până la 128 de jucători online pe PC și console din noua generație, hărți cu condiții meteo dinamice, pericole la orice pas și evenimente spectaculoase.

În luna iulie, echipa de la DICE LA va dezvălui cea de-a doua experiență din Battlefield 2042 la EA PLAY Live, pe 22 iulie. A treia experiență, Hazard Zone, este un mod de joc de echipă nou, marcând o abordare modernă a experienței multiplayer care va fi dezvăluită în detaliu în apropierea lansării jocului.

Etichete: , , , ,