Facebook va lansa funcția de podcasturi săptămâna viitoare

Scris de | 18 iunie, 2021
Facebook va lansa funcția de podcasturi săptămâna viitoare
Foto: Ubergizmo

Podcast-urile există de ceva vreme, deși presupunem că în timpul pandemiei, oamenii au început să intre mai mult în el ca mod de a se distra pe ei înșiși și pe ceilalți online. Acesta este motivul pentru care nu este o surpriză să aflăm că Facebook ar putea căuta să se implice în acest trend.

Potrivit unui raport de la The Verge, se pare că Facebook a început să trimită e-mailuri utilizatorilor în care aceștia le anunță că din 22 iunie, utilizatorii vor putea adăuga podcast-uri pe pagina lor. Potrivit Facebook, acesta va fi un proces continuu și ori de câte ori creați un nou episod, acesta va fi actualizat imediat la pagina dvs., astfel încât utilizatorii nu vor trebui să încarce sau să creeze linkuri manual.

Cu toate acestea, înainte de a fi prea entuziasmați de a avea podcast-urile pe Facebook, compania a declarat pentru The Verge că, deocamdată, un număr limitat de proprietari de pagini vor avea acces la funcție, dar ne așteptăm ca în cele din urmă să se extindă pentru a acoperi un număr mai mare dintre utilizatorii platformei. Pe lângă faptul că le permite utilizatorilor să își împărtășească podcast-urile pe pagina lor, compania este de așteptat să introducă și o funcție care permite ascultătorilor să creeze clipuri din emisiunile lor preferate.

 

Etichete: ,

Sursa: Facebook Will Be Launching Podcasts Feature Next Week