OnePlus și OPPO vor împărtăși și mai multă tehnologie decât până acum

Scris de | 18 iunie, 2021
OnePlus și OPPO vor împărtăși și mai multă tehnologie decât până acum
foto via @ubergizmo.com

OnePlus și Oppo sunt două companii separate, dar în cazul în care nu știați, ambele sunt deținute de aceeași companie-mamă, BKK Electronics. În timp ce ambele companii și-au urmat propriul drum, au împărtășit unele tehnologii, dar asta s-ar putea schimba, deoarece se pare că acum se „integrează în continuare” între ele.

Într-un anunț al CEO-ului OnePlus, Pete Lau, pe forumurile companiei, el a dezvăluit că atât OnePlus, cât și Oppo se vor integra unul cu celălalt. Lau nu menționează în mod specific termenul de fuziune, deoarece poate că nu este așa sau poate, din motive legale, nu o pot numi așa.

Potrivit lui Lau, „După cum mulți dintre voi știți, anul trecut mi-am asumat niște responsabilități suplimentare pentru a supraveghea strategia de produs atât pentru OnePlus, cât și pentru OPPO. De atunci, am integrat o serie de echipe împreună cu OPPO pentru a ne eficientiza mai bine operațiunile și a valorifica resurse comune suplimentare. După ce am văzut impactul pozitiv al acestor schimbări, am decis să integrăm în continuare organizația noastră cu OPPO. ”

În starea actuală, se pare că nimic la suprafață nu se va schimba. Lau spune că marca OnePlus va continua să funcționeze independent, dar poate cu o integrare mai profundă între ele, poate vom vedea mai multe telefoane OnePlus dincolo de lansările anuale ale companiei sau poate ar putea însemna că OnePlus ar putea începe să intre în alte tipuri de produse de asemenea. Oricum, doar timpul va spune ce va însemna această nouă integrare pentru oricare dintre mărci.

Etichete: , , ,

Sursa: OnePlus Will Be Integrating With Oppo