Televizorul The Terrace de la Samsung, certificat pentru vizibilitatea în aer liber

Scris de | 18 iunie, 2021
Televizorul The Terrace de la Samsung, certificat pentru vizibilitatea în aer liber

Samsung a anunțat că toate modelele The Terrace, gama de televizoare premium concepute special pentru folosirea în aer liber, au devenit primele produse din industria de televizoare care au fost verificate pentru performanța vizibilității în exterior.

Această verificare a fost efectuată de către Underwriters Laboratories (UL), cu sediul în SUA, o organizație globală independentă de știință cu peste un secol de experiență în inovația soluțiilor de siguranță.

În condițiile normale de utilizare la exterior, consumatorii sunt nevoiți să găsească diverse mijloace pentru a bloca lumina soarelui și a obține un grad adecvat de vizibilitate. Acest aspect a constituit o problemă majoră pentru multe categorii importante de produse. Pentru a obține această verificare, un produs trebuie să fie supus mai multor runde de testare, în care luminozitatea maximă de peste 3.000 ~ 4.000 de niți, raportul de contrast mai mare de 1.000:1 și volumul de culoare mai mare de 80% trebuie atinse împreună, în condiții de iluminare de peste 10.000 LUX.

The Terrace a trecut de această testare, astfel încât utilizatorii se pot bucura de imagini clare și vii, chiar și în aer liber. Televizoarele The Terrace includ tehnologia QLED premium Samsung, precum si tehnologia Anti-Reflection, care reduce reflexia luminii de pe suprafața ecranului.

Samsung a obținut și certificarea standard IP55 pentru rezistența la apă și praf de la Comisia Electrotehnică Internațională (IEC), care împreună cu cea mai recentă verificare UL vor juca un rol esențial în fortificarea eforturilor Samsung de a oferi o experiență vizuală optimă în diferite condiții de exterior.

Etichete: , ,