Acum puteți distribui tweet-uri direct la stories pe Instagram

Scris de | 24 iunie, 2021
Acum puteți distribui tweet-uri direct la stories pe Instagram

În trecut, dacă doreai să distribui un tweet pe Instagram, de obicei trebuia să faci o captură de ecran a tweet-ului respectiv și să o postezi fie pe feedul tău, fie în Instagram Stories. Aceasta este o metodă puțin lungă și s-ar putea să ajungi la o grămadă de capturi de ecran care ocupă spațiu pe telefon.

Cu toate acestea, vestea bună este că, dacă ai tendința de a partaja tweet-uri pe povestirile tale destul de des, Twitter a anunțat că screenshot-urile nu mai sunt necesare. Compania a dezvăluit că utilizatorii vor putea acum să partajeze tweet-uri direct pe Instagram Stories, deși deocamdată se pare că aceasta este o caracteristică care este exclusivă pentru dispozitivele iOS, dar ne imaginăm că în cele din urmă își va face drum și pe Android.

Acestea fiind spuse, trebuie remarcat faptul că acest lucru permite utilizatorilor să partajeze doar pe Instagram Stories și nu pe Instagram în sine, așa că dacă dorești să îl partajezi în profilul tău, metoda capturilor de ecran pare a fi singura modalitate. Funcția ar trebui să fie deja lansată pentru utilizatori în acest moment al postării, dar nu îți face griji dacă nu o vezi încă, deoarece ar trebui să fie în cele din urmă disponibilă. De asemenea, ar trebui să te asiguri că ai cea mai recentă versiune de Twitter dacă dorești să te asiguri că ai toate cele mai recente funcții.

Etichete: , , ,

Sursa: You Can Now Share Tweets Directly To Instagram Stories