Gama iPhone din 2022 ar putea beneficia de un model mai ieftin, cu un ecran mare

Scris de | 25 iunie, 2021
Gama iPhone din 2022 ar putea beneficia de un model mai ieftin, cu un ecran mare

Ming-Chi Kuo, un analist care a fost corect din punct de vedere istoric în ceea ce privește predicțiile privind planurile viitoare ale Apple, se așteaptă ca gama de iPhone a gigantului tehnologic pentru 2022 să includă modele accesibile de 6,1 inci și 6,7 inci.

Potrivit 9to5Mac, analistul a lansat o nouă notă pentru investitori în care spunea că Apple va lansa anul viitor cele două modele low-end împreună cu iPhone-urile 14,1 high-end de 6,1 inci și 6,7 inci. Kuo a mai spus că se așteaptă ca modelul accesibil de 6,7 inci să coste mai puțin de 900 de dolari. În momentul de față, singurul telefon Apple de 6,7 inci este iPhone 12 Pro Max, care va restrânge cumpărătorilor cel puțin 1.099 dolari.

Pe lângă faptul că iPhone-ul de 6,7 inci este mai accesibil, Kuo se așteaptă ca modelele 2022 să aibă senzori de amprentă localizați sub afișaj. Cele mai recente iPhone-uri nu mai au cititoare de amprente, deoarece Apple a decis să împingă FaceID pentru autentificare. O cerere de brevet observată de Patently Apple la începutul acestui an arată că gigantul tehnologic dezvoltă o tehnologie TouchID sub-afișată, deci această prognoză nu iese din câmpul stâng.

Kuo a mai spus că modelele de ultimă generație vor veni cu o actualizare a camerei de 48 megapixeli lățită pentru cei care doresc să plătească o primă pentru ceea ce nu oferă opțiunile mai accesibile. Cele patru modele au fost singurele pe care le-a menționat în noua notă pentru investitori, dar într-o prognoză anterioară, el a spus că gama 2022 nu va include un iPhone mini de 5,4 inci.

Potrivit unui raport Nikkei din martie, Apple a redus producția de iPhone 12 mini în primele 6 luni ale anului. Se pare că compania va produce cu cel puțin 70 la sută mai puține unități decât planificate, sugerând că dispozitivul mai mic nu s-a vândut bine.

Etichete: ,

Sursa: Apple's 2022 iPhones could include a cheaper model with a big display