Evenimentul de lansare Apple de anul acesta ar putea avea loc în septembrie

Scris de | 28 iunie, 2021
Evenimentul de lansare Apple de anul acesta ar putea avea loc în septembrie
foto via @apple.com

Aștepți cu nerăbdare următorul iPhone? In cazul acesta ar trebui să fii incântat că telefonul va fi lansat în luna septembrie. Pentru a fi mai specific, se așteaptă să se lanseze în a treia săptămână a lunii septembrie, poate chiar în data de 14 a lunii, cel puțin așa crede analistul Wedbush Dan Ives.

Pentru a fi corect, o lansare în septembrie nu este exclusă din discuție. Acest lucru se datorează faptului că, de mulți ani, Apple a ales, de obicei, luna septembrie drept luna de lansare a noilor iPhone-uri. Compania a întârziat-o de câteva ori până în octombrie, așa cum au făcut-o cu iPhone 12 anul trecut, dar, în general, are loc în septembrie.

De fapt, au existat zvonuri care sugerează că Apple va reveni la programul din septembrie pentru acest an. Se așteaptă ca gama iPhone 13 să fie formată din patru telefoane – iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max. Dacă este de crezut analistul Ming-Chi Kuo, anul acesta ar putea fi și ultimul an în care vom vedea un iPhone „mini”.

Etichete: , , , , ,

Sursa: iPhone 13 Expected In Third Week Of September