Prototipul Apple Watch sugerează că Apple ar putea să exploreze benzile inteligente

Scris de | 29 iunie, 2021
Prototipul Apple Watch sugerează că Apple ar putea să exploreze benzile inteligente
foto via @ubergizmo.com

Apple Watch are benzi interschimbabile, așa cum este cazul majorității ceasurilor, dar se pare că poate la un moment dat, Apple ar fi putut explora ideea de benzi inteligente. Acestea sunt benzi pentru Apple Watch care fac mai mult decât pur și simplu să lege ceasul la încheietura mâinii și ar putea avea potențialul de a oferi ceasului mai multe capacități.

Acest lucru este potrivit unui tweet realizat de Giulio Zompetti, care colectează dispozitive Apple rare. În fotografia pe care a împărtășit-o pe Twitter, Zompetti a dezvăluit ceea ce susține că este o unitate prototip a Apple Watch Series 3, unde ascunse în locașul slotului pentru banda ceasului sunt două puncte circulare care par a fi similare cu cele ale Smart Connectors. folosit în iPad-ul Apple.

Acest lucru a dus la speculații că poate Apple a planificat să utilizeze acei conectori pentru o bandă inteligentă. Acum trebuie remarcat faptul că acesta este ceasul Seria 3, ceea ce înseamnă că este o generație mai veche și, din moment ce nu am mai văzut nimic de la Apple, ar putea fi sigur să presupunem că acesta este un plan la care compania ar fi putut renunța.

Totuși, ceea ce este interesant la această descoperire este că, în 2017, când a fost lansat Seria 3, a fost descoperit un brevet Apple care a dat de înțeles că sunt adepții benzilor inteligente. Evident, nimic din toate acestea nu s-a întâmplat și nu suntem siguri dacă se va întâmpla.

Etichete: , ,

Sursa: Prototype Apple Watch Suggests That Apple Might Have Explored Smart Bands