Samsung Galaxy Z Fold3 și Z Flip3 apar în randări cu aspect oficial

Scris de | 29 iunie, 2021
Samsung Galaxy Z Fold3 și Z Flip3 apar în randări cu aspect oficial
foto via @gsmarena.com

S-a vorbit mult despre viitorul Samsung Galaxy Z Fold3 care are o cameră sub-afișată pentru interior, ecran pliabil, dar noile redări cu aspect oficial ale telefonului, difuzate astăzi, contrazic această ipoteză, arătând în mod clar un selfie perforat snapper într-o locație foarte similară cu locul în care se află pe Z Fold2.

foto via @gsmarena.com

Imaginea de mai sus confirmă, de asemenea, faptul că Fold3 va avea suport S Pen, deși poate fi un S Pen special, din moment ce cel din imagine are cuvintele „Laser Edition” gravate cu laser. Vedem, de asemenea, gama triplă de camere din spate, care este mult mai redusă comparativ cu Galaxy S21 Ultra sau chiar S21 / S21 +. Niciunul dintre acești trei shooters nu pare să fie un periscop, așa că presupunem că configurarea va fi similară cu cea de anul trecut de pe Fold2, cu un tele larg, ultrawide și 2 / 3x.

Telefonul pare să fie mai subțire decât predecesorul său atunci când este pliat, dar unghiurile nu ne spun nimic despre dacă spațiul ecranului este încă acolo. În imaginea următoare, Fold3 se află lângă Galaxy Z Flip3 și, din moment ce se pare că este o fotografie oficială, numele Flip3 este confirmat. Se pare că Samsung dorește să alinieze generațiile Fold și Flip.

foto via @gsmarena.com

Pliabilul mai mic are un design dual-tone, cu un sistem cu cameră duală și un ecran exterior mult mai mare (și, prin urmare, mai utilizabil). Se pare că există un cadru metalic și apoi bucăți de sticlă deasupra.

Atât Galaxy Z Fold3, cât și Galaxy Z Flip3 ar trebui să devină oficiali la următorul eveniment Samsung Unpacked, care ar putea avea loc la începutul lunii august.

Etichete: , ,

Sursa: Samsung Galaxy Z Fold3 and Z Flip3 leak in official-looking renders