S-a început producția Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3, primele unități deja trimise către operatori

Scris de | 21 iunie, 2021
S-a început producția Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3, primele unități deja trimise către operatori
foto via @gsmarena.com

Potrivit rapoartelor de la începutul acestei luni, Samsung a început deja producția în masă a pliabilelor sale Galaxy Z Fold3 și Z Flip3. Acum, FrontPageTech și John Prosser raportează că 50.000-70.000 de unități din fiecare pliabil sunt realizate pe zi până la data presupusă (și încă nu confirmată oficial) a lansării pe 3 august. Conform aceluiași raport, Samsung încearcă să vândă în total 7 milioane de unități din cele două noi telefoane pliabile. Vânzările deschise vor începe pe 27 august.

Renumitul jurnalist tehnic Roland Quandt confirmă, de asemenea, raportul menționat mai sus și susține că Samsung a început să fabrice seria Galaxy Watch 4 și căștile Buds Pro 2. Se vorbește și despre producerea a câteva mii de unități Galaxy S21 FE.

În știrile conexe, magazinul coreean The Dailyan raportează că Samsung a început să trimită primele unități ale Z Fold3 și Z Flip3 către operatorii locali SK Telecom, KT Corporation și LG Uplus. Se pare că telecomunicațiile testează noile dispozitive din rețelele lor respective.

Raportul Dailyan precizează că Galaxy Z Fold3 se va vinde cu 1.675 USD, în timp ce Galaxy Z Flip3 ar trebui să ajungă la 1.145 USD. Aceste zvonuri se potrivesc speculațiilor anterioare privind o scădere a prețului cu 20% pentru noua generație de pliabil Galaxy Z comparativ cu predecesorii lor.

Etichete: , , ,

Sursa: Samsung Galaxy Z Fold 3 and Galaxy Z Flip 3 mass production underway, first units already sent to carriers