Samsung aduce Galaxy M32 în România. Când va fi disponibil

Scris de | 6 iulie, 2021
Samsung aduce Galaxy M32 în România. Când va fi disponibil

Galaxy M32 vine cu un ecran Infinity-U Super AMOLED și o cameră quad, precum și cu o baterie de 5.000 mAh, eficientă atât în activitățile și task-urile de zi cu zi, cât și pe termen lung.

„Galaxy M32 este conceput pentru a inspira viețile tinerilor utilizatori și pentru a-i susține în fiecare zi. Galaxy M32 continuă să demonstreze angajamentul Samsung de a pune la dispoziție dispozitive puternice pentru toate nivelurile”, a declarat Tiberiu Dobre, şeful diviziei telecom din cadrul Samsung Electronics România şi Bulgaria.

Ecranul Infinity-U Super AMOLED de 6,4 inci are un timp de răspuns scurt, rată de refresh de 90Hz și permite un afișaj mai rapid și mai lin pentru momentele de scroll în paginile de social media, îmbunătățind experiența.

Galaxy M32 vine cu o cameră Ultra-Wide de 8MP pentru fotografii realizate cu un unghi vizual de 123 de grade. Camera Macro de 2MP a fost creată pentru a surprinde natura, iar camera Wide de 64MP este combinată cu cea de adâncime (Depth) de 2MP și cu cea de selfie de 20MP, precum și cu posibilitatea de a crea propriul filtru în funcție de dispozitivul fiecărui utilizator. Aceștia își pot scoate în evidență creativitatea, bucurându-se de fotografii luminoase și clare.

M32 dispune de o baterie de 5.000 mAh și are un design metalic, îmbinat cu reflexii laser. În ceea ce privește siguranța, M32 vine, de asemenea, cu recunoaștere facială și cu un senzor de amprentă cu suport audio.

Noul Galaxy M32 va fi disponibil începând cu a doua jumatate a lunii iulie, într-o singură configurație de 6GB RAM și 128GB memorie de stocare.

Etichete: , ,