Bumble, o rețea socială pentru dating, deschide un restaurant pentru a ajuta oamenii să se întâlnească din nou

Scris de | 7 iulie, 2021
Bumble, o rețea socială pentru dating, deschide un restaurant pentru a ajuta oamenii să se întâlnească din nou
foto via @theverge.com

Având din ce în ce mai mulți oameni vaccinați complet împotriva COVID-19, mulți oameni single renunță la întâlnirile virtuale pentru cele face to face. Cei care caută dragoste în New York City vor avea în curând un nou loc unde se pot întâlni pentru date-uri, o cafenea / restaurant din aplicația de întâlniri Bumble.

Bumble Brew este programat să se deschidă pentru serviciul de mic dejun pe 24 iulie. Prânzul și cina vor începe la locul Nolita în următoarele săptămâni. Împreună cu o sală de mese cu 80 de locuri, va exista un cocktail bar, o terasă și un spațiu de luat masa privat.

Restaurantul, care este amenajat în nuanța de galben recunoscută a aplicației, poate fi folosit și pentru evenimente. Are un meniu de inspirație italiană, cu opțiuni de preluare și livrare.

Noua aventură se bazează pe spațiile comunitare pop-up Bumble Hive, unde oamenii pot petrece timpul, mânca și bea și se pot întâlni cu alții. Bumble Brew nu are o legătură directă cu aplicația Bumble, cel puțin deocamdată. Totuși, este ușor să vă imaginați că Bumble adaugă un sistem de rezervare care apare atunci când utilizatorii NYC încearcă să aranjeze o întâlnire.

Etichete: , , ,

Sursa: Bumble is opening a restaurant to help people date IRL again