Ubisoft confirmă Assassin’s Creed Infinity

Scris de | 8 iulie, 2021
Ubisoft confirmă Assassin’s Creed Infinity

Seria Assassin’s Creed a urmat, de la începuturile sale, un model de lansare anuală care s-a transformat ulterior într-o lansare la fiecare doi ani. Origins, Odyssey și Valhalla sunt titlurile care au adus mari schimbări atât în mecanica, cât și în felul în care funcționează jocurile celor de la Ubisoft.

Se pare însă că producătorul francez are planuri de a schimba din nou radical franciza, renunțând complet la lansările de noi jocuri. Conform unui articol al celor de la Bloomberg, publicat ieri, Ubisoft își dorește ca următorul său titlu din seria Assassin’s Creed să fie un joc de tip live service.

Compania a și confirmat ulterior informația celor de la Bloomberg, și se pare că jocul se va numi Assassin’s Creed Infinity. Ubisoft nu a anunțat însă o dată de lansare pentru acest titlu, și nici mai multe detalii despre el.

Astfel, odată cu Assassin’s Creed Infinity, seria va păși pe urmele altor titluri, precum GTA5 de la Rockstar – sau, mai exact, GTA Online, care este un joc aflat în continuă expansiune, și cu conținut nou adăugat în mod regulat. Modelul live service este cel care a ținut „în viață” franciza GTA și o menține în continuare activă, chiar și acum când se apropie de un deceniu de la lansare.

Ubisoft spune că „în loc să continuăm să predăm ștafeta de la un titlu la altul, credem cu tărie că aceasta este o oportunitate pentru ca una dintre cele mai iubite francize Ubisoft să evoluează într-o manieră mai integrată și colaborativă.”

Etichete: , , , ,

Sursa: Assassin’s Creed Infinity Confirmed