Anularea adaptivă a zgomotului OnePlus Buds Pro va fi caracteristica sa principală

Scris de | 20 iulie, 2021
Anularea adaptivă a zgomotului OnePlus Buds Pro va fi caracteristica sa principală
foto via @slashgear.com

Căștile stereo True Wireless au devenit un accesoriu din ce în ce mai comun. Unii se folosesc de puterea brand-ului pentru a atrage atenția și banii cumpărătorilor, în timp ce alții încearcă să vină cu funcții noi pentru a se distinge din mulțime. Viitoarele căști TWS OnePlus se vor folosi de ambele strategii. OnePlus Buds Pro va prezenta o funcție mai nouă și mai avansată de tehnologie noise cancellation pentru a atrage audiofilii.

Tehnologiile noise cancellation au parcurs un drum lung până la punctul în care pot fi integrate în șasiurile minuscule ale căștilor true wireless. Cel mai popular și căutat tip a fost întotdeauna ANC, prescurtare care vine de la anularea activă a zgomotului. Viitorul OnePlus Buds Pro va prezenta un alt tip de ANC, pe care OnePlus îl va marca drept Anulare Adaptivă a Zgomotului.

Granița dintre anularea activă și anularea adaptivă este atât de fină încât unii le consideră a fi una și aceeași, folosind doar termeni de marketing diferiți. Pe scurt, OnePlus Buds Pro are trei microfoane care sunt utilizate pentru a monitoriza zgomotul exterior și pentru a produce frecvențe de anulare a zgomotului. Cu ajutorul tehnologiei adaptive, totuși, căștile pot ajusta automat nivelul de anulare a zgomotului în funcție de cât de mult zgomot extern există.

La fel ca orice tehnologie ANC, aceasta va avea un efect asupra duratei de viață a bateriei, reducând cele 38 de ore promise de OnePlus Buds Pro la 28 de ore, număr care include și bateria proprie a carcasei. Din fericire, căștile suportă încărcarea de urgență patentată de OnePlus, astfel că vom avea parte de 10 ore de ascultare pentru doar 10 minute de încărcare. Suportă, de asemenea, încărcarea fără fir, dar numai până la 2W.

OnePlus Buds Pro va debuta alături de OnePlus Nord 2 pe 22 iulie.

Etichete: , , ,

Sursa: OnePlus Buds Pro adaptive noise cancellation will be its headline feature