Masaj complet la un buton distanță cu fotoliul Sadira by Masatto (P)

Scris de | 21 iulie, 2021
Masaj complet la un buton distanță cu fotoliul Sadira by Masatto (P)

Brand-ul MASSATO este recunoscut pentru fotoliile de masaj pe care le pune la dispoziție încă din 2013, atunci când s-au lansat pe piața terapiei la domiciliu. Au contribuit la dimineți mai bune și la seri mai relaxante, iar cea mai recentă propunere a lor este unul dintre cele mai luxoase fotolii, Sadira, într-o nuanță electrizantă, Golden Buzz.

Acum zece ani aveam foarte mult timp liber și prea puține activități cu care să ne delectăm pe parcursul zilei, însă astăzi suntem in situația in care timpul parcă s-a micșorat considerabil, iar noi am devenit presați de toate task-urile cotidiene. Practic, ne limităm la a munci și a ne rezolva problemele, însă fără să mai dăm importanță și propriei persoane.

Stresul, anxietatea și depresia au devenit termeni uzuali, pe care ii asociem cu toate stările proaste prin care trecem pe parcursul zilei. Stresul cotidian reprezintă una dintre cele mai probabile cauze ale sindromului oboselii puternice, atât în cazul tinerilor cât și in cazul adulților.

Disconnect to reconnect

“Disconnect to reconnect” este unul dintre motto-urile care ar trebui să ne reamintească că avem nevoie de motive să ne bucurăm de viață. Astfel, intr-o vreme in care propria casă a devenit cel mai frumos loc de pe Pământ, intr-o vreme in care pandemia si-a pus amprenta asupra calității vieții noastre, a psihicului, noi am constatat că anumite activități de deconectare și de relaxare iți pot oferi un motiv în plus să fii relaxat și zen.

În urma multor studii și cercetări în ceea ce privește terapia de masaj și beneficiile sale, s-a constatat că aceasta poate da randament aproape de 100% in cazul oamenilor afectați de stres, însă prea puțini dintre noi au disponibilitatea de a merge într-un spa sau la masaje de relaxare.

Cei de la MASSATO au o multitudine de propuneri in ceea ce privește masajul de relaxare acasă, iar terapeutul este chiar fotoliul tău, pe care il poți așeza în locul tău preferat și pe care îl poți coordona în funcție de gradul de stres și de preferințe. Practic, It’s Massage O’clock, astfel că te vei putea bucura de momentul tău de relaxare la orice oră.

Sadira combină tehnologia de scanare 3D cu capacitățile terapeutice ale modului Zero Gravity, pentru a oferi un masaj realist și complet, ceea ce înseamnă că pentru câteva minute vei uita că ești chiar la tine acasă și vei resimți totul fix ca într-un centru spa. Tehnologia a evoluat considerabil, iar posibilitățile pe care ni le oferă aceasta sunt nelimitate, dar cine s-a gândit că vom putea avea parte de un masaj digitalizat?

De ce să alegi fotoliul Sadira?

Cu ajutorul capacităților terapeutice ale modului Zero Gravity se vor putea reduce atât presiunea fizică cât și cea mentală, oferind senzația de plutire în spațiu. Mai exact, aceasta funcție va permite scaunului să se așeze într-o poziție orizontală în care picioarele sunt ridicate mai sus decât nivelul inimii, ceea ce ajută la eliberarea stresului și oferă o senzație de imponderabilitate.

Fotoliul dispune de o șină flexibilă, care urmărește conturul coloanei vertebrale până la șolduri și coapse, oferind o acoperire cu până la 35% mai mare decât fotoliile obișnuite pentru un masaj. Astfel, te vei= putea bucura de un masaj complet, începând din partea de sus a capului, în jos pe gât și umeri, până la glezne și picioare.

De asemenea, șina în cauză este un patent propriu al Masatto și nu există pe alte produse din piață, aceasta fiind elementul de rezistență pentru un masaj complet, diferit de ce vedem la alți competitori de pe acest segment de produse. Șina se poate extinde de la o deschidere de bază de 112,5 grade, până la 165, 5 grade, oferind astfel o poziție mai confortabilă și mai relaxantă utilizatorului.

Există fotolii care includ perne de aer, care dispun de role de masaj, iar altele care au și zone ce se încălzesc. Sadira le-a reunit pe toate într-un super fotoliu de masaj cu 12 programe automate și 5 tehnici diferite. Pe scurt, vei putea stabili tehnicile în funcție de preferințele personale, pentru un masaj personalizat fix în zona în care simți că ai nevoie, la intensitatea și durata dorită.

Cu ajutorul mecanismului de masaj 3D, fotoliul oferă unghiuri și planuri multiple de masaj, având o mare acuratețe și mulându-se perfect pe întregul corp al utilizatorului. Totul este completat cu ajutorul funcției de masaj cu căldură care dublează eficiența masajului prin relaxarea musculaturii, dilatarea vaselor sanguine și îmbunătățirea circulației periferice.

Masajul reduce stresul la nivel fizic și psiholog ic prin scăderea ritmului cardiac, a tensiunii arteriale, a nivelului de cortizol și a nivelului de insulină. Sadira dispune de perne de aer care funcționează în sincron cu rolele special concepute pentru masarea punctelor reflexogene majore, oferind atenuarea durerilor și îmbunătățind circulația locală. Principalul mod în care vei resimți acest tip de masaj este la nivelul centrilor reflexogeni ai picioarelor.

O atmosferă relaxantă

Pentru un moment de relaxare complet, tot ce trebuie să faci este să iți organizezi background-ul cu lumânări parfumate și muzică relaxantă, dar de cea din urmă se ocupă Sadira datorită sunetului Bluetooth Surround, cu ajutorul căruia poți asculta melodiile tale preferate chiar in timpul programului de masaj.

Cele 12 programe de masaj complet sunt concepute cu ajutorul unor specialiști in domeniu și garantează o experiență completă și potrivită pentru fiecare utilizator. Acum poți avea totul la un buton distanță, indiferent de preferințe, oră și disponibilitate, iar pentru ca lucrurile să fie eficiente și să nu îți dea bătăi de cap, poți controla totul din panoul situat chiar pe partea laterală a fotoliului, la îndemână pentru a-ți seta minutele de relaxare după propriile preferințe.

Sănătatea fizică, cât și cea psihică pot schimba total calitatea vieții, iar dacă îți dorești să abordezi diferite metode pentru a-ți stimula creierul și corpul, evitând să cazi în plasa stresului, poți alege varianta de masaj chiar în confortul casei, cu ajutorul fotoliului Sadira.

Cea mai bună terapie este să îți iei pauză de la rutina de muncă constantă și de concentrarea doar pe pe task-uri și să te lași convins de puterea unui masaj profesional. De la masajul de la cap până la picioare, până la muzica pe care o poți asculta in timpul celor 12 programe, Sadira este un fotoliu complet, care îți va oferi toate motivele să te bucuri de viață.

Masatto Rada

Rada este un fotoliu de masaj potrivit pentru oricine vrea o experiență completă, apropiată de cea pe care o poți trăi la un spa. Nu numai că acesta dispune de funcția Zero Gravity, care este prezentă pe majoritatea gamelor Masatto, el are și un sistem de sonorizare de tip surround, la care te poți conecta cu ușurință prin Bluetooth. În plus, regăsim și aici funcția de masaj cu căldură, dar și o diversitate de cinci tehnici de masaj, care variază de la insistarea pe anumite puncte fixe la terapia zonală.

Masatto Dominus Med

Dominus Med este unul dintre cele mai interesante fotolii de masaj de la Masatto, unul care îți va afișa în timp real date importante de sănătate, precum pulsul, nivelul de oxigenare al sângelui, dar și micro circulația. El dispune, de asemenea, de funcții precum Zero Gravity (modul în care picioarele sunt ridicate mai sus decât inima, fapt ce oferă o senzație mai accentuată de relaxare utilizatorului) sau de cea de masaj cu căldură, care este eficace mai ales în zona tălpilor, acolo unde regăsim puncte importante de presiune.

Etichete: , , ,