Uber ajunge și în Brăila, fiind prezent acum în 12 orașe din România

Scris de | 22 iulie, 2021
Uber ajunge și în Brăila, fiind prezent acum în 12 orașe din România

Începând cu această după-amiază, aplicația Uber este disponibilă în Brăila, al doisprezecelea oraș din România către care compania se extinde.

Cu Brăila pe lista orașelor din România în care Uber este prezent, compania ajunge în al 4-lea oraș din zona Munteniei, după București, Ploiești și Pitești. Prin extinderea zonei din apropiere de Galați, utilizatorii vor putea să călătorească mai ușor între cele două orașe.

În România, Uber este acum disponibil în 12 orașe: București, Timișoara, Cluj, Brașov, Iași, Constanța, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, Oradea și Brăila, cu planuri de extindere în țară în viitorul apropiat.

În Brăila, toți șoferii Uber sunt licențiați pentru a transporta pasagerii în siguranță către destinațiile lor. Pentru început, Uber se lansează în oraș cu UberX, cel mai utilizat serviciu al companiei, care oferă acces la curse convenabile și sigure și un timp de așteptare de câteva minute. De asemenea, și serviciul Uber Comfort va fi disponibil, iar utilizatorii se pot bucura de curse în mașini confortabile, cu șoferi care au un rating foarte bun, la un preț ușor mai ridicat.

Începând de astăzi și până pe 1 august, toți utilizatorii din Brăila pot folosi codul HELLOBRAILA pentru o reducere de 50% din costul primelor două curse cu UberX, pentru până la 7 lei reducere/cursă.

Cum se utilizează codurile promoționale

  • Deschide meniul de sus al aplicației
  • Mergi la “Wallet” -> “Adaugă cod promoțional”, scrie codul promoțional HELLOBRAILA pentru o reducere de 50% aplicată cursei Uber
  • Codul promoțional este acum activ în contul tău și se va aplica automat la următoarea cursă Uber
  • Codul promoțional este valid pentru cursele efectuate în Brăila în perioada 22 iulie – 1 august 2021

Etichete: , , ,