Jocurile Netflix ar putea ajunge prima dată pe dispozitivele mobile

Scris de | 23 iulie, 2021
Jocurile Netflix ar putea ajunge prima dată pe dispozitivele mobile

Netflix a dezvăluit că eforturile sale inițiale în domeniul jocurilor se vor concentra pe jocurile mobile și că acestea vor fi incluse în abonamentele Netflix ale utilizatorilor, a anunțat compania, ca parte a raportului său de câștiguri din al doilea trimestru. Știrea vine la doar câteva zile după ce compania a declarat că l-a angajat pe fostul executiv EA și Oculus, Mike Verdu, pentru a-și conduce activitatea de jocuri.

Iată exact ce a spus Netflix despre jocuri, de la scrisoarea adresată investitorilor:

„De asemenea, ne aflăm în primele etape ale extinderii jocurilor, bazându-ne pe eforturile noastre anterioare legate de interactivitate (de exemplu, Black Mirror Bandersnatch) și jocurile noastre Stranger Things. Considerăm jocurile ca o altă nouă categorie de conținut pentru noi, similar cu extinderea noastră în filme originale, animație și televiziune fără scenarii.

Jocurile vor fi incluse în abonamentul Netflix al membrilor, fără costuri suplimentare. Inițial, ne vom concentra în primul rând pe jocuri pentru dispozitive mobile. Suntem încântați ca întotdeauna de oferta noastră de filme și seriale TV și ne așteptăm la o lungă pistă de investiții și creștere în toate categoriile noastre de conținut existente.

Încă nu există detalii despre ce tipuri de jocuri vor fi disponibile, deși Netflix a extins recent acordul TV cu Shonda Rhimes pentru a include filme de lung metraj și conținut pentru jocuri. De asemenea, nu se știe cum vor fi livrate jocurile abonaților Netflix.

Etichete: , , , ,

Sursa: MOBILE ENTERTAINMENT Netflix’s gaming expansion starts with mobile