Apple se aștepta să aducă Face ID pe toate produsele sale

Scris de | 27 iulie, 2021
Apple se aștepta să aducă Face ID pe toate produsele sale
foto via @ubergizmo.com

În acest moment Face ID este disponibil doar pentru câteva produse Apple, mai exact iPad Pro-urile de ultimă generație și, de asemenea, iPhone-urile din gama superioară. Restul gamei de produse Apple continuă să utilizeze Touch ID. Cu toate acestea, conform celui mai recent buletin informativ Power On al lui Mark Gurman, acest lucru s-ar putea schimba în viitor.

Gurman susține că planul Apple este de a aduce în cele din urmă Face ID la întreaga sa linie de produse sau, mai degrabă, cea mai mare parte. El susține că Apple este de așteptat să introducă în cele din urmă tehnologia în gama sa Mac, iPad și iPhone, unde vor primi toate funcția. El susține că Apple ar dori de fapt să renunțe la Touch ID dacă este posibil, dar pentru că este o alternativă mai ieftină la Face ID, în timp ce încă mai poate oferi o bună securitate, au păstrat-o în jur.

Gurman spune, de asemenea, că unul dintre motivele pentru care Mac-urile actuale nu acceptă Face ID se datorează faptului că afișajele sunt prea subțiri și nu pot găzdui senzorul de adâncime. În orice caz, nu putem spune că suntem surprinși că Apple caută să facă din Face ID viitorul protocoalelor sale de securitate.

Etichete: , , , ,

Sursa: Apple Expected To Bring Face ID To All Of Its Products Eventually