Miele lansează un update important pentru aplicația mobilă

Scris de | 27 iulie, 2021
Miele lansează un update important pentru aplicația mobilă

Miele a lansat o nouă versiune a aplicației de mobil, care beneficiază de un nou design, este mai performantă și mai ușor de folosit. Miele App – Smart Home, (în trecut numită Miele@mobile App) este folosită de 170.000 de utilizatori din 52 de țări și integrează noi opțiuni care simplifică procesul de interacțiune cu electrocasnicele.

Miele a simplificat procesul de înregistrare a noilor dispozitive, pe scurt pairing-ul. De asemenea, interfața pentru utilizatori are un design mai simplu și oferă acces rapid la toate electrocasnicele. Una dintre noile opțiuni este asistentul de curățare, care le permite utilizatorilor să ruleze un program de spălare cu temperatură ridicată, după o serie de cicluri la temperatură joasă, folosită cu scop de igienizare.

Miele App: Vor fi lansate periodic noi opțiuni

La nivel global, aplicația este disponibilă în 52 de țări. Pe durata acestui an, vor fi lansate noi opțiuni și va fi dezvoltată secțiunea cu rețete. De asemenea, un alt element de noutate îl reprezintă o zonă integrată în site-ul Miele, unde sunt prezentate opțiunile de conectare pentru electrocasnice, inclusiv integrarea aparatelor Miele în platforme externe, cum ar fi Telekom Magenta sau Conrad Connect, dar și acces prin control de voce.

În plus, aplicația conține și opțiunile contra cost Smart Food ID și Smart Browning Control, pentru cuptoare, care pot fi încărcate de la distanță (deocamdată disponibile doar în Danemarca). Această caracteristică se bazează pe o cameră video integrată în interiorul cuptorului, care poate să recunoască mâncarea. De asemenea, în prezent, este în curs de dezvoltare și posibilitatea de a achiziționa peste 1.000 de consumabile și accesorii direct din aplicație, opțiune disponibilă deocamdată doar în Marea Britanie.

Opțiunile din aplicație cu care erau deja familiarizați utilizatorii, precum CookAssist, instrucțiunile pas cu pas pentru rezultate bune de prăjire sau BaristaAssistant care include pregătirea unei serii de cafele de test, în așa fel încât să poată fi găsită rețeta cea mai bună de espresso, au fost păstrate și dezvoltate. Secțiunea de rețete este accesibilă gratuit pentru toți utilizatorii și include o serie de recomandări de preparare, adaptate caracteristicilor speciale ale aparatelor Miele. 

Miele App: Alexa poate controla aspiratoarele robot Miele și lumina ambientală integrată în hotă

Acum, robotul RX3 și hotele Aura 4.0 și Pearl cu lumină ambientală pot fi controlate prin Alexa, asistentul virtual de la Amazon și pot fi integrate în diverse scenarii, sincronizate și cu alte device-uri smart din casă.

Pe de altă parte, atunci când soneria de la ușă sună, poate fi programată aprinderea luminii de la hotă, care funcționează drept un indicator optic suplimentar. De asemenea, această funcție poate fi folosită și pentru a crea un mediu ambiental mai plăcut, iar prin comanda „Alexa, relax”, poate fi programată simultan deschiderea muzicii preferate, aprinderea luminii ambientale integrată în hota Aurora și pot fi trase jaluzelele.

Etichete: , ,