Cum poți câștiga bani pe Pinterest? Ce funcție va introduce platforma

Scris de | 30 iulie, 2021
Cum poți câștiga bani pe Pinterest? Ce funcție va introduce platforma
foto via @ubergizmo.com

Dacă ești în căutarea unui loc pentru a aduna inspirație și idei, Pinterest poate fi o platformă destul de bună pentru acest lucru. Poți chiar și să îți creezi urmăritori, fani ai ideilor pe care le aduni pe această platformă, însă până acum nu exista și o cale destul de clară de a obține venituri financiare de pe urma Pinterestului. Ei bine, acest lucru este pe cale să se schimbe.

Potrivit Pinterest, modificarea va veni prin permiterea utilizatorilor de a eticheta Idea Pins, practic acele lucruri pe care le aduni în feed-ul tău de Pinterest, cu Product Pins, care îți pot permite să dai click pe un produs și să îl cumperi dintr-o anumită platformă. Compania susține că „Am constatat că utilizatorii noștri sunt cu 89% mai predispuși să manifeste intenția de cumpărare pentru produsele etichetate în Idea Pins decât în acele Product Pins independente”. Pinterest va introduce, de asemenea, etichete de parteneriat plătite, ceea ce va permite creatorilor să își dezvăluie parteneriatele plătite, oferind în același timp brandurilor mai multă vizibilitate. Înainte de aceasta, creatorii de pe Pinterest puteau câștiga bani, dar procesul era mai degrabă unul manual.

Creatorii erau nevoiți fie să își pună link la conținutul personal pe paginile lor, în speranța că vizitatorii vor genera venituri din Adsense, fie trebuiau să se adreseze mărcilor și companiilor pentru sponsorizări. Pe alte platforme, cum ar fi YouTube, există deja funcții de generare a banilor încorporate în acestea și tot ce trebuie să facă utilizatorii este să posteze videoclipuri. În orice caz, dacă ești un utilizator sau creator pasionat de Pinterest, atunci aceste funcții și modificări noi ar putea merita să fie analizate.

Etichete: , ,

Sursa: Pinterest Introduces Ways For Users To Make Money Off Its Platform