Gaming la superlativ cu Samsung Odyssey Neo G9. Care este tehnologia nouă din spatele monitorului

Scris de | 2 august, 2021
Gaming la superlativ cu Samsung Odyssey Neo G9. Care este tehnologia nouă din spatele monitorului

Samsung a anunțat lansarea monitorului său curbat de nouă generație, Odyssey Neo G9, îmbunătățit cu tehnologia Quantum Mini LED. Odyssey Neo G9 se alătură gamei Odyssey, pentru o experiență de gaming mai bună, cu tehnologia Quantum Matrix, susținută de display-ul Quantum Mini LED și de Quantum HDR 2000.

Odată cu primul display curbat Quantum Mini LED din industrie, Odyssey Neo G9 lansează o nouă categorie de monitoare de gaming. Dispunând de tehnologia Quantum Matrix îmbinată cu timpi de răspuns și refresh rapizi, Odyssey Neo G9 oferă o imagine dinamică și o performanță bună pentru toți jucătorii.

Odyssey Neo G9 utilizează aceeași tehnologie Mini LED integrată în cea mai recentă gamă de televizoare Neo QLED de la Samsung. Această tehnologie de afișare este activată de o nouă sursă de lumină, Quantum Mini LED. La 1/40 înălțimea unui LED convențional, Quantum Mini LED are micro-straturi subțiri umplute cu multe alte LED-uri.

În plus, tehnologia Quantum Matrix valorifică gradarea îmbunătățită pe 12 biți pentru un control mai mare al sursei de lumină. LED-urile Quantum Mini fac zonele întunecate mai întunecate, iar cele luminoase mai luminoase, cu 2.048 de zone de estompare, asigurând o afișare a conținutului așa cum trebuie să fie vizualizat.

Quantum HDR 2000 oferă o luminozitate maximă de 2.000 de niți, cu o certificare obținută din partea VDE (Verband Deutscher Elektrotechniker), alături de un raport de contrast static de 1.000.000:1.

Bazat pe tehnologia inițiată de actualul Odyssey G9, Odyssey Neo G9 are un display ultra-wide de 49 inci cu un raport de aspect de 32:9 care oferă o tehnologie Dual Quad High-Definition (DQHD; rezoluție 5.120 × 1.440) cu o viteză bună, o rată de reîmprospătare de 240Hz și un timp de răspuns de 1 ms.

În plus, Odyssey Neo G9 oferă o sincronizare adaptivă pe DP1.4 și HDMI2.1 VRR (Rată de Reîmprospătare Variabilă) prin HDMI 2.1 compatibil cu NVIDIA G-SYNC și AMD FreeSync Premium Pro.

Odyssey Neo G9 de la Samsung cu Quantum Mini LED va fi disponibil la precomandă, la nivel global, din 29 iulie 2021 până în data de 9 august 2021.

Etichete: , , , ,