Noile căști wireless Logitech sunt certificate de Zoom, Microsoft și Google

Scris de | 4 august, 2021
Noile căști wireless Logitech sunt certificate de Zoom, Microsoft și Google
foto via @ubergizmo.com

Când ne gândim la headphones sau earbuds, de obicei ne gândim la cele concepute pentru consumatori. Cu toate acestea, dacă sunteți utilizator de întreprindere, s-ar putea să fiți interesat să aflați că Logitech a dezvăluit recent cea mai recentă pereche de căști wireless adevărate sub formă de earbuds Zone True Wireless, care par să fi fost concepute pentru utilizatorii de întreprindere. 

Care este diferența? 

În ceea ce privește funcționalitatea, nu ar trebui să existe nicio diferență, dar, potrivit Logitech, aceștia susțin că acestea Zone au fost certificate de Google, Microsoft și Zoom, deci dacă conferința video se folosește mult folosind oricare dintre serviciile acelei companii, atunci acestea ar putea fi căștile pentru tine. Căștile vor avea anularea activă a zgomotului și vor avea, de asemenea, un microfon de anulare a zgomotului, ceea ce înseamnă că ar putea permite vocii să treacă și va ridica mai puțin zgomot de fond.

De asemenea, au fost concepute pentru a arăta puțin subevaluate în ceea ce privește aspectul său, astfel încât să nu iasă în evidență prea mult, dar să păstreze totuși un design elegant. Acestea fiind spuse, căștile Logitech Zone True Wireless nu sunt ieftine. Acestea au un preț de 299 USD, dar dacă vă plac produsele Logitech și credeți că acest lucru ar putea fi excelent pentru muncă, atunci ar trebui să țineți cont de disponibilitatea acestuia, care este stabilită pentru toamna anului 2021.

Etichete: , , ,

Sursa: Logitech’s New Wireless Earbuds Are Certified By Zoom, Microsoft, And Google