Oppo va introduce tehnologia camerelor under-display de a doua generație

Scris de | 4 august, 2021
Oppo va introduce tehnologia camerelor under-display de a doua generație
foto via @gsmarena.com

Oppo a dezvaluit o cameră under-display la MWC Shanghai în 2019. De atunci nu am auzit nimic de la compania chineză, dar astăzi președintele Oppo China a dezvăluit că își va dezvălui soluția pentru a doua generație astăzi. 

Prima varianta a venit pe un dispozitiv prototip cu display personalizat și modul de cameră. Partea ecranului de deasupra obiectivului a fost realizată dintr-un material unic extrem de transparent, cu structură de pixeli reproiectată. În cele din urmă, ZTE și-a adus propriul concept despre modul în care ar trebui să funcționeze tehnologia. Impreună cu producătorul de ecran Visionox a lucrat la introducerea Axon 20 – primul smartphone disponibil comercial cu o cameră frontală under-display. A avut o grămadă de limitări, așa cum era de așteptat, pentru un produs de primă generație, dar Axon 30 care a ieșit luna trecută este un pas notabil înainte. 

La evenimentul de pe 4 august, ne așteptăm să vedem dacă Oppo a acordat prioritate ecranului sau dacă a favorizat calitatea imaginii. De asemenea, sperăm să aflăm când vom vedea tehnologia într-un smartphone pe piață, dar este puțin probabil – Oppo diferențiază de obicei evenimentele tehnologice și lansările de produse.

Etichete: , , ,

Sursa: Oppo to introduce second-gen under-display camera technology on August 4