Philips lansează primele căști de gaming din portofoliul. Preț și specificații

Scris de | 4 august, 2021
Philips lansează primele căști de gaming din portofoliul. Preț și specificații

Sunetul de calitate este important atât la locul de muncă, în timpul apelurilor, cât și acasă, în sesiunile lungi de gaming. Astăzi, jocurile au devenit atât de captivante încât sunetul poate reprezenta un avantaj competitiv. Un sunet de calitate și un microfon bun pot însemna diferența dintre victorie și înfrângere în jocurile de tip Battle Royale, de acțiune sau MMORPG.

Philips lansează prima serie de căști de gaming din portofoliul companiei. Banda reglabilă și pernele moi oferă o experiență de utilizare plăcută chiar și după sesiuni mai lungi de gaming. Căștile sunt disponibile în două modele diferite: Philips TAGH301BL și Philips TAGH401BL.

Philips TAGH301BL: Sunet și confort

Philips TAGH301BK este o pereche de căști care dispune de o construcție cu o bandă de susținere. În plus față de reglarea cupelor care acoperă urechile, modelul beneficiază de un burete moale care e îmbrăcat în piele poliuretanică. Căștile sunt ușoare, cântărind 211 grame.

Pentru o utilizare confortabilă, căștile au un cablu cu o lungime de 1,8 metri cu un conector jack de 3,5 mm, iar telecomanda multifuncțională amplasată pe cablu beneficiază și de comutator pentru microfon. În plus, microfonul de care dispun căștile Philips oferă un sunet clar și fără interferențe pentru conversații online.

De asemenea, design-ul closed-back oferă o izolare fonică bună: acesta este un lucru obligatoriu pentru gaming chiar și într-un mediu zgomotos.

Philips TAGH401BL: Sunet 3D

Căștile Philips TAGH401BL reprezintă o soluție pentru gameri. Tehnologia de sunet Dirac HD/3D oferă o actualizare a calității sunetului cu o poziționare spațială precisă. Această caracteristică este disponibilă pentru utilizatorii de PC-uri Windows, care pot folosi tehnologia 3D și HD direct de la telecomanda poziționată pe cablu.

Cântărind 250 de grame, căștile au o bandă reglabilă pentru un confort mai bun în cazul sesiunilor de gaming prelungite datorită reglării benzii de susținere, pernelor moi și cupelor cu spumă cu memorie îmbrăcate în PU. Designul are o lumină albă care pulsează încet pe fiecare cupă și permite o plierea rapidă.

Cablul de 2,5 metri dispune de o mufă USB 2.0 pentru transfer de date de viteză mai mare și dispune de o telecomandă pe cablu pentru a regla volumul difuzoarelor și a opri microfonul cu „un singur buton”. Prin intermediul comenzii pe cablu poți regla sunetul surround între stereo, 3D și HD.

Philips TAGH301BL și Philips TAGH401BL vor fi disponibile începând din luna august 2021 la un preț recomandat de 186.5 lei, respectiv 294.7 lei

Etichete: , , , ,