Șase noi modele Apple Watch apar în înregistrările CEE

Scris de | 4 august, 2021
Șase noi modele Apple Watch apar în înregistrările CEE
foto via @ubergizmo.com

În mare parte, este de așteptat ca Apple să lanseze un nou Apple Watch în acest an sub forma Apple Watch Series 7. În timp ce așteptăm ca Apple să facă confirmarea oficială, se pare că a semiconfirmat-o datorită depunerilor CEE.

Conform înregistrărilor, au fost înregistrate șase modele. Aceste modele sunt A2473, A2474, A2475, A2476, A2477 și A2478. Numerele modelului nu ne spun cu adevărat la ce ne putem aștepta în ceea ce privește specificațiile, dar sunt noi și se aliniază așteptărilor noastre ca o serie 7 să fie lansată mai târziu în acest an. Acestea fiind spuse, în timp ce fiecare reîmprospătare Apple Watch vine cu upgrade-uri și funcții noi, seria 7 ar putea fi una demnă de așteptat. Acest lucru se datorează faptului că, pentru prima dată de mult timp, Apple ar putea oferi Apple Watch o reproiectare.

Până în prezent, Apple Watch și-a păstrat în mare măsură designul, cu excepția modelelor mai noi care vin cu un ecran mai mare, dar, în general, arată la fel. Cu toate acestea, zvonurile susțin că Apple ar putea adopta un design cu margini plate, care are un limbaj de design similar cu cele mai noi iPhone-uri și iPad-uri ale companiei. Zvonurile susțin că seria 7 ar putea avea o durată mai mare de viață a bateriei și, deși s-a zvonit inițial că ar putea veni cu un monitor de glucoză din sânge, există șansa că nu se va mai întâmpla.

Etichete: , , , , , , , ,

Sursa: Six New Apple Watch Models Appear In EEC Filings