Alexandrion Group anunță o campanie cu premii inedite, dedicată celor care iubesc Hendrick’s Gin

Scris de | 6 august, 2021
Alexandrion Group anunță o campanie cu premii inedite, dedicată celor care iubesc Hendrick’s Gin

Evadează din convențional și poți câștiga premii neașteptate și experiențe memorabile – trei mari premii constând în zboruri cu balonul deasupra Parcului Herăstrău, pentru 2 persoane.

Alexandrion Group anunță o campanie cu premii inedite, dedicată celor care iubesc Hendrick’s Gin, o băutură intensă, incitantă, care îi provoacă pe cei care o savurează să își exprime spiritul excentric. Denumită “Evadează din convențional și poți câștiga premii neașteptate!”, campania este conturată în jurul ideii de neobișnuit, extravagant, surprinzător, inspirandu-i pe oameni să aibă experiențe unice, pe care nu și-ar fi imaginat să le trăiască vreodată și pe care să și le reamintească o perioadă îndelungată. Campania se derulează în perioada 31 iulie – 1 septembrie 2021 pe teritoriul României și se adresează tuturor celor care au împlinit vârsta de 18 ani.

Premii surprinzatoare și experiențe memorabile

Fie că degustă Hendrick’s Gin pentru prima oară, fie că îl consumă în mod frecvent, participanții pot câștiga premii zilnice, constând în câte un gramofon modern: un dispozitiv excentric, ce îmbină influențele unei perioade fascinante, secolul XIX, atunci când muzica se asculta la gramofon și tehnologia modernă. Astfel, câștigătorii vor putea savura un pahar de Hendrick’s Gin cu prietenii, într-un cadru nonconformist, creat cu ajutorul unui fundal sonor original.

La finalul campaniei vor fi acordate trei mari premii care le vor oferi câștigătorilor oportunitatea de a face o călătorie inedită. Vor admira panorama Parcului Herăstrau de la înălțime, vor experimenta senzații unice și vor petrece momente speciale alături de o persoană dragă, într-o călătorie cu balonul.

 Cum te poti înscrie în campanie?

În perioada 31 iulie – 1 septembrie 2021 urmează acești pași:

  1. Intră pe site-ul campaniei hendricksunusual.ro sau scanează codul QR de pe materialele de comunicare (neckhanger, wobbler, totem);
  2. Creează-ți propriul cocktail “unusual” folosind ingredientele indicate pe site-ul campaniei;
  3. Află la finalul campaniei dacă ești unul dintre câștigători.

Pentru a-ți maximiza șansele de câștig, dă share pe Instagram sau pe Facebook la cocktail-ul pregătit de tine, cu Hendrick’s Gin, folosind #hendricksunusual.

Află mai multe detalii despre mecanism și premii accesând site-ul campaniei www.hendricksunusual.ro sau www.alexandriongroup.com și prin vizionarea video-ului dedicat: https://www.youtube.com/watch?v=PZAxfUzgElU

Etichete: , ,