TikTok testează funcția Stories împrumutată de la Snapchat

Scris de | 6 august, 2021
TikTok testează funcția Stories împrumutată de la Snapchat
foto via @ubergizmo.com

Funcția Stories Snapchat trebuie să fie una dintre cele mai „împrumutate” funcții pe care le-am văzut. Instagram a reușit să copieze caracteristica cu mare succes, deși Twitter a avut mai puțin succes cu Fleets. Acum se pare că TikTok dorește să participe și el la acțiune și pare să testeze o caracteristică proprie asemănătoare.

Funcția a fost descoperită inițial de Matt Navarra, care a împărtășit descoperirile sale pe Twitter, dar TikTok a confirmat ulterior acest lucru într-o declarație făcută către The Verge, unde au spus: „Ne gândim mereu la noi modalități de a aduce valoare comunității noastre și de a îmbogăți experiența TikTok. În prezent, experimentăm modalități de a oferi creatorilor formate suplimentare pentru a-și da viața ideilor creative. ”

Acestea fiind spuse, suntem curioși cu privire la care ar putea fi scopul pentru TikTok Stories. TikTok se concentrează deja pe creatorii care postează și partajează clipuri scurte în profilul lor, astfel încât Poveștile par doar o altă versiune a acestuia. Cu toate acestea, ar putea fi posibil ca TikTok să aibă în vedere modul în care creatorii Instagram folosesc Poveștile, care ar fi să împărtășească informații despre care nu doresc să aglomereze profilul lor principal.

Nu se știe când TikTok’s Stories va fi disponibil pentru toți utilizatorii sau dacă va avea succes la fel ca implementarea Snapchat și Instagram, așa că va trebui doar să așteptăm și să vedem.

Etichete: , ,

Sursa: TikTok Testing Out Snapchat-Like Stories Feature