Xiaomi Redmi 10, zvonuri despre specificații: care este cea mai așteptată noutate

Scris de | 9 august, 2021
Xiaomi Redmi 10, zvonuri despre specificații: care este cea mai așteptată noutate
foto via @gsmarena.com

Smartphone-ul Redmi 10 a fost „leaked” din greșeală de către tribunalele din Singapore. Site-ul are în prezent probleme cu afișarea listărilor, însă alte pagini de internet au reușit să adune toate informațiile, cum ar fi specificațiile și imaginile oficiale. Telefonul va avea patru camere pe spate, cea principală având un senzor de 50MP. De asemenea, va veni cu un design care a fost introdus prima dată pe Mi 10 Ultra.

Redmi 10 va avea o cameră de 50 MP, și va fi alimentat de chipsetul recent anunțat de către Mediatek, anume Helio G88. Are un procesor octa-core, cu două unități Cortex-A75 care merg la 2,0 GHz. Dispozitivul va fi vândut în Singapore cu 6 GB RAM și 128 GB stocare.

Pe partea din față, avem un ecran LCD de 6,5 ”cu rezoluție Full HD ajutat de o rată de reîmprospătare de 90Hz. Există o perforație în centru pentru o cameră de 8MP și nu avem parte aici de un senzor de amprentă inclus sub panou, aceasta făcându-și loc în butonul de pornire.

Camera principală din spate va fi însoțită de un shooter ultrawide de 8MP și de două snappers de 2MP pentru fotografii macro și fotografii portret mai bune. Alte specificații includ Android 11 cu interfața MIUI 12, o baterie de 5.000 mAh cu încărcare rapidă de 18 W și o mufă audio jack de 3,5 mm.

Redmi 10 este listat la prețul de 185 de dolari, deși, evident, prețurile vor varia în funcție de regiune. Nu există o dată de lansare, iar telefonul va fi disponibil în culorile gri, alb și albastru.

Etichete: , ,

Sursa: Redmi 10 leaks with specs and images: 50MP camera confirmed