OnePlus Watch Harry Potter Edition va fi lansat în următoarele săptămâni

Scris de | 11 august, 2021
OnePlus Watch Harry Potter Edition va fi lansat în următoarele săptămâni
foto via @gsmarena.com

OnePlus a dezvăluit primul său ceas inteligent, denumit OnePlus Watch, în martie și ulterior a urmat cu Cyberpunk 2077 și edițiile limitate Cobalt. Acum auzim că producătorul chinez de telefoane se pregătește să introducă încă o ediție specială, de data aceasta inspirată de Harry Potter.

Sursa susține că OnePlus va lansa ediția OnePlus Watch Harry Potter în India în următoarele săptămâni, cu o nouă lucrare de vopsire și teme noi. De asemenea, va veni cu șase fețe de ceas exclusive, inclusiv Hogwarts, Hogwarts Seal, Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff și Ravenclaw.

În timp ce ediția Harry Potter va veni cu niște fețe de ceas noi fanteziste, hardware-ul său va rămâne același cu cel al modelului standard, ceea ce înseamnă că veți obține un ecran AMOLED de 1,39 „, monitorizarea ritmului cardiac, senzor SpO2, urmărirea somnului, moduri sport, rating IP68 și baterie de 402 mAh cu suport Warp Charge. Nu știm cât va costa OnePlus Watch Harry Potter Edition în India și dacă va fi lansat și pe alte piețe.

Etichete: , ,

Sursa: OnePlus Watch Harry Potter Edition tipped to launch in the coming weeks