Logitech G Challenge România: Programul concursului care te poate duce la Las Vegas

Scris de | 16 august, 2021
Logitech G Challenge România: Programul concursului care te poate duce la Las Vegas

Pe 15 august, cu ocazia etapei a 5-a a Romanian Endurance Series, ce va avea loc la Târgu Mureș se va da startul primelor calificări Time Trial pentru un loc în marea finala Logitech G Challenge, din Statele Unite. În etapele preliminare, participanții vor trebui să obțină cei mai buni timpi pe circuit în mediul de simulare Assetto Corsa Competizione pentru a se califica în rundele următoare.

Ulterior, câștigătorul finalei din România va concura împotriva celor mai buni sim raceri din întreaga lume în finala ce va avea loc în Las Vegas.

Competiția organizată pentru prima dată în țara noastră, se desfășoară în parteneriat cu Racing League Romania, și va oferi o serie de provocări inedite pentru pasionații de motorsport și eSports.

Program Logitech G Challenge România:

  1. Faza de calificări sub formă de Time Trial: „Romania Trial Phase 1”(16-29 august) și „Romania Trial Phase 2” (13-26 septembrie);
  2. Două seri ce programează curse de calificare aferente fiecărui Time Trial, ce vor avea loc pe 4, respectiv 5 octombrie;
  3. Seara semifinalelor (18 octombrie);
  4. Finala la nivel național (noiembrie 2021, data exactă va fi anunțată ulterior).

Câștigătorul Logitech McLaren G Challenge ediția 2021 (Las Vegas) va avea șansa de a experimenta atmosfera din culisele McLaren Technology Center și de a-l cunoaște pe Lando Norris, pilotul echipei McLaren F1. Totodată, câștigătorul va trăi experiența VIP la Marele Premiul de Formula 1 al Marii Britanii din 2022.

Pasionații de motorsport și sim racing prezenți la etapa a cincea a Romanian Endurance Series sunt invitați să fie primii participanți la selecția națională a Logitech G Challenge 2021. Simulatorul de racing dedicat competiției va fi amplasat în incinta boxei echipei West Competition Racing, liderii la zi ai categoriei turismelor din campionat, iar voluntarii Racing League Romania îi vor ghida pe concurenții în ”Ziua Zero” a inițiativei virtuale.

Organizatorii Romanian Endurance Series permit accesul la simulator în intervalul orar 10 – 16 și doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Totodată, serverul pentru Logitech G Challenge România va fi disponibil  începând cu data de 15 august, doar pentru participanții ce asistă la etapa din Romanian Endurance Series, iar publicului larg începând de ziua următoare (16 august). Serverul oficial al competiției Logitech G Challenge România va putea fi accesat din meniul multiplayer al Assetto Corsa Competizione, acesta purtând numele ”Logitech G Challenge | Romania Time Trial 1”.

Etichete: , , ,