Apple Watch a ajutat o femeie în timpul unei spargeri armate

Scris de | 20 august, 2021
Apple Watch a ajutat o femeie în timpul unei spargeri armate

Se pare că Apple Watch a reușit să ofere din nou ajutor purtătorului, cu excepția faptului că de data aceasta se pare că device-ul a cerut ajutor în timpul unei spargeri armate.

Potrivit unui raport de la NorthJersey.com, o femeie din West Milford, New Jersey, a reușit să trimită un mesaj de urgență de pe Apple Watch după ce cineva a intrat în casa ei. Femeia susține că a intrat un hoț înarmat cu un pistol airsoft, si a amenințat-o cu el (nu știa că nu era o armă adevărată în acel moment).

Apoi i-a cerut să-și scoată hainele pentru a se asigura că nu poartă o armă, înainte de a-i încătușa mâinile la spate și de a o lăsa pe podea. Ulterior s-a plâns că i-a fost frig și bărbatul a încătușat-o de pat, unde cu o mână liberă, a reușit să îi trimită un mesaj text mamei sale care se pare că era chiar la etaj, cerându-i să sune la poliție.

Polițiștii l-au văzut ieșind din casă și l-au arestat. Ulterior, el a fost acuzat de jaf armat, spargere, răpire, sechestrare, agresare și acuzații de deținere a armelor.

Etichete: , ,

Sursa: Apple Watch Calls For Help During Armed Burglary