Cum i-a ajutat un Apple Watch pe câțiva hoți să fure 500.000 de dolari cash

Scris de | 20 august, 2021
Cum i-a ajutat un Apple Watch pe câțiva hoți să fure 500.000 de dolari cash

Am auzit în mod constant povești despre modul în care dispozitive precum Apple Watch au salvat vieți datorită funcțiilor sale de monitorizare a sănătății, dar se pare că, la fel ca un instrument, depinde de utilizator cum vrea să-l folosească.

Unii folosesc tehnologia pentru lucruri pozitive, alții o folosesc pentru a comite infracțiuni, acesta fiind cazul unui echipaj de hoți de șapte persoane care a folosit un Apple Watch pentru a fura 500.000 de dolari în numerar.

Liderul grupului a cumpărat un Apple Watch și l-a legat de contul său AT&T. Bărbații au ascuns apoi ceasul inteligent sub bara de protecție a unei mașini care aparținea unui traficant de droguri despre care bănuiau că transportă sume mari de bani. Apoi, au urmărit locația acestuia folosind Apple Watch către o parcare a unui hotel din Connecticut.

Inițial, nu au găsit nimic, dar unii dintre hoți au urmarit locația peste noapte, iar atunci când au văzut șoferul revenind la vehicul, l-au prins și l-au forțat să intre în vehicul. Au furat bunurile bărbatului, care includeau o cheie de hotel, iar în hotel au descoperit o geantă plina cu 500.000 de dolari cash.

Etichete: , , ,

Sursa: Apple Watch Used By Thieves To Rob $500,000 In Cash