Funcția legendară de securitate la care Apple va renunța pe iPhone 13

Scris de | 23 august, 2021
Funcția legendară de securitate la care Apple va renunța pe iPhone 13
foto via @ubergizmo.com

Au trecut câțiva ani de când Apple a eliminat Touch ID din gama sa de vârf de iPhone. Au existat zvonuri de-a lungul anilor care spuneau că Apple ar putea aduce senzorul înapoi sub forma unuia sub display, iar cele mai recente „șoapte” dinspre Cupertino au susținut că iPhone 13 ar putea fi alesul.

Din păcate, dacă acesta este unul dintre principalele motive pentru care ai fi să îți iei un iPhone 13, s-ar putea să fii dezamăgit să afli că este posibil să nu se mai întâmple. Acest lucru este relatat de Mark Gurman de la Bloomberg, iar jurnalistul susține că Apple a renunțat la planurile de a aduce Touch ID pe iPhone 13.

De fapt, el continuă să sugereze că Apple ar putea să nu mai fie interesată să readucă Touch ID pe iPhone-urile sale emblematice și că producătorul va lucra pur și simplu la îmbunătățirea Face ID.

Gurman susține că Apple a testat afișaje care să accepte Touch ID, însă compania a optat pentru a nu continua cu acestea. El continuă, de asemenea, să afirme că e posibil ca Apple să fie deja „all-in” pe Face ID.

Etichete: , ,

Sursa: No In-Display Touch ID For The iPhone 13, Or Even Future iPhones