Un nou magazin Xiaomi în București. Când e evenimentul de inaugurare și cu ce promoții vine producătorul chinez

Scris de | 23 august, 2021
Un nou magazin Xiaomi în București. Când e evenimentul de inaugurare și cu ce promoții vine producătorul chinez

Xiaomi inaugurează sâmbătă, 28 august 2021, un nou Xiaomi Store. Noul magazin Xiaomi flagship, situat la etajul 1 al Centrului Comercial Sun Plaza din București (Calea Văcărești 391), își așteaptă vizitatorii începând cu ora 11:00, odată cu tăierea oficială a panglicii.

Xiaomi Store Sun Plaza este cel de-al doilea magazin local al producătorului și reprezintă un pas înainte pentru atingerea obiectivului pe termen lung al companiei de a avea un Xiaomi Store în fiecare oraș mare din România.

Atât fanii Xiaomi, cât și toți cei pasionați de tehnologie și gadget-uri, vor regăsi o gamă largă de produse în noul magazin, portofoliul extins de telefoane inteligente precum și cele mai populare produse din ecosistemul Xiaomi, precum purificatoare de aer, trotinete electrice, brățări inteligente, dar și produse din categoria smart home.

Magazin Xiaomi: Oferte și promoții în ziua inaugurării

Primii 100 de clienți care achiziționează orice produs Xiaomi care nu face parte dintr-o ofertă promoțională vor primi un cadou, în funcție de seria notată pe tichetul de acces în magazin. Tipurile de cadou variază de la trotinete electrice, telefoane inteligente sau earbuds și până la produse din ecosistemul Xiaomi, precum fierbătoare electrice, cântare sau baterii externe.

magazin xiaomi

Câte 40 de bucăți din patru tipuri de telefoane inteligente midrange și flagship vor fi disponibile cu reduceri de până la 43%.

Magazin Xiaomi București: Tombolă și produse IoT

Totodată, o serie de produse din ecosistemul Xiaomi, precum trotinete electrice, purificatoare de aer și ceasuri inteligente, vor fi disponibile la prețuri speciale, reduse cu până la 50%.

Participanții la evenimentul de inaugurare de sâmbătă vor putea câștiga multe alte cadouri și la tombola organizată cu această ocazie.

În săptămâna următoare deschiderii magazinului, o serie de telefoane inteligente midrange și accesorii vor fi disponibile spre achiziție cu reduceri de 10%, 15% și 20%, în funcție de numărul produselor achiziționate simultan.

Etichete: , , , , ,