A fost lansat un nou joc Tetris pentru Apple Arcade, dezvoltat și de studioul românesc Amber

Scris de | 24 august, 2021
A fost lansat un nou joc Tetris pentru Apple Arcade, dezvoltat și de studioul românesc Amber

Amber anunță lansarea Tetris Beat, un joc exclusiv Apple Arcade care îmbină gameplay-ul clasic al Tetris cu mecanici de ritm noi și care conține muzică exclusivă de la un line-up divers de artiști populari.

Lansat de N3TWORK, Tetris Beat este un joc co-dezvoltat împreună cu Amber, în producție fiind implicată o echipă internațională de 25 de specialiști. Coloana sonoră cuprinde o serie diversă și eclectică de muzicieni, printre care Alison Wonderland, GARZA (de la Thievery Corporation), Hannah Diamond, Octo Octa, Dawud, CINTHIE și mulți alții. Jocul conține 18 melodii dance, rap și pop, urmând ca în fiecare lună să fie adăugate noi melodii dintr-o varietate de genuri.

În Tetris Beat, gamerii pot alege unul dintre cele trei moduri de joc, fiecare dintre ele oferind o variantă a experienței de bază a jocului Tetris. În modul Drop, o fuziune între jocul clasic și un gameplay bazat pe ritm, jucătorii rotesc și așează Tetriminos pe beat, păstrând ritmul pentru a construi cel mai mare lanț de combo-uri și a obține un scor cât mai mare.

Modul Tap este mai casual și axat pe ritm, dar păstrează elemente ale strategiei Tetris. Modul Marathon este Tetris-ul pe care toată lumea îl cunoaște și permite jucătorilor să-și personalizeze propria coloană sonoră.

Pe Apple TV, gamerii pot juca multiplayer pe același ecran în modul Marathon. Cu aceste trei moduri, Tetris Beat oferă divertisment pentru toată lumea, indiferent de experiența lor cu jocurile Tetris sau cele bazate pe ritm. De asemenea, jocul include și trei niveluri de dificultate pentru fiecare mod, împreună cu clasamente pentru fiecare melodie, care le permit utilizatorilor să-și provoace prietenii din întreaga lume.

Tetris Beat poate fi jucat pe iPhone, iPad, Mac și Apple TV și oferă suport pentru controler fizic și Spatial Audio pentru AirPods Pro și AirPods Max.

Etichete: , , , , ,