Apple continuă „transferurile” pentru Apple Car: a angajat 3 foști angajați Mercedes

Scris de | 6 septembrie, 2021
Apple continuă „transferurile” pentru Apple Car: a angajat 3 foști angajați Mercedes

Se știe faptul că Apple lucrează la o mașină electrică cu o tehnologie de conducere automată, lucru anunțat deja de anul trecut. Dacă se concretizează sau nu ca un model de producție real, pe care oamenii îl pot cumpăra, sau dacă Apple dezvoltă tehnologia pentru a o  vinde ulterior altora, nu este clar încă, dar știm că Apple pare să își extindă echipa.

Potrivit unui nou raport al MacRumors, cele mai recente angajări Apple sunt doi foști ingineri Mercedes cu experiență în producția în masă de vehicule, direcție, dinamică și software și management de proiect. Unul dintre angajați este acum inginer în proiectarea produselor la Grupul de proiecte speciale al Apple.

Deși nu este specificat în mod explicit ce vor face la Apple, faptul că obișnuiau să lucreze la Mercedes sugerează că angajarea lor ar putea fi pentru experiența lor în industria auto. Nu ar fi prima dată când Apple angajează oameni cu o astfel de experiență. Până acum, compania a mai angajat oameni care au avut experiență de lucru la Porsche, Volkswagen, BMW, Audi și Tesla.

Acestea fiind spuse, Apple nu a confirmat încă nimic despre planurile sale de mașini, dar știm că și-au testat tehnologia pe drumurile publice, iar ultimele zvonuri susțin că producția ar putea începe efectiv în 2024.

Etichete: , ,

Sursa: Apple Car Team Expanded With Latest Hires From Mercedes