Apple vrea să integreze senzori de sănătate pe viitoarele MacBook-uri

Scris de | 9 septembrie, 2021
Apple vrea să integreze senzori de sănătate pe viitoarele MacBook-uri

Dispozitive precum Apple Watch și iPhone vin cu diverse funcții de sănătate. De exemplu, iPhone-ul poate număra pașii pe care i-ai făcut iar Apple Watch vine, de asemenea, cu propriile sale caracteristici de sănătate, cum ar fi un monitor de ritm cardiac, un monitor ECG, un tracker de somn și multe altele.

Cu toate acestea, se pare că inițiativele Apple în materie de sănătate nu se opresc aici. Un brevet nou descoperit de AppleInsider sugerează faptul că Apple ar putea lua în considerare integrarea unor senzori de sănătate în viitoarele MacBook-uri. Brevetul descrie modul în care Apple ar putea integra senzori pe suprafața MacBook-ului, unde, la plasarea încheieturii mâinii sau a palmei, s-ar putea activa receptori care măsoară elementele vitale ale utilizatorului.

Trebuie să spunem că sună destul de nou, dar în același timp ar putea să nu fie o idee proastă, mai ales dacă utilizatorul nu are un smartwatch. De asemenea, senzorii ar putea fi folosiți pentru a le reaminti utilizatorilor să facă o pauză, să se ridice în picioare și să meargă sau pot fi folosiți și pentru autentificarea lor, astfel încât să nu fie nevoie să introducă o parolă.

Etichete: , ,

Sursa: Apple Wants To Build Health Sensors Into Future MacBooks