Logitech îți organizează mai bine biroul cu ajutorul Logi Dock

Scris de | 9 septembrie, 2021
Logitech îți organizează mai bine biroul cu ajutorul Logi Dock
foto via @startszone.ae

Când ne folosim PC-urile, avem de obicei atașate destul de multe periferice, precum tastatura, mouse-ul, căștile, boxele, unitățile externe, microfoanele și multe altele. Toate acestea au cabluri care pot fi destul de dezordonate și enervante în același timp, însă Logitech crede poate rezolva problema cu noul său Logi Dock.

Acesta este, în esență, un hub la care poți conecta diverse periferice, ajutându-te astfel să îți organizezi biroul mult mai bine. Acesta dispune de o serie de porturi precum USB-C, USB-A, DisplayPort, HDMI, Bluetooth și există chiar și un slot de securitate Kensington.

Toate acestea sunt apoi conectate la PC folosind un singur cablu, reprezentând o modalitate mai bună de a îți menține biroul frumos și ordonat. Stația acționează și ca speaker, iar dacă nu ai un microfon extern, nu îți face griji, o poți folosi și pentru a vorbi colegilor sau prietenilor în timpul apelurilor Zoom.

Există, de asemenea, butoane de control al volumului încorporate și comenzi rapide de confidențialitate care îți permit să dezactivezi rapid camera web sau microfonul.

Etichete: ,

Sursa: Logitech’s Logi Dock Helps You Declutter Your Desk