DJI lansează un nou gimbal. Care este diferența față de predecesorii săi

Scris de | 10 septembrie, 2021
DJI lansează un nou gimbal. Care este diferența față de predecesorii săi
foto via @ubergizmo.com

În 2020 DJI a lansat un nou gimbal pentru smartphone-uri, OM 4. Acesta este unul îmbunătățit foarte mult față de OM 3 din punct de vedere al modului în care utilizatorii își puteau atașa telefonul la el: mai exact cu ajutorul unui magnet care realiza o priza perfectă între stabilizator și telefon, față de clema OM 3 care ridica mai multe probleme.

Acestea fiind spuse, dacă OM 4 nu era ceea ce îți dorești, vei fi încântat să afli că s-a anunțat de atunci OM 5. Similar cu OM 4, OM 5 va avea un sistem de stabilizare a axei, și este de fapt mai mic decât predecesorul său, făcându-l o alegere mai bună pentru cei care își doresc ceva travel size. De asemenea, are o tijă de extensie, ceea ce înseamnă că îl poți folosi chiar și ca un selfie stick

Există, de asemenea, alte funcții precum ActiveTrack 4.0 și, de asemenea, poate face pairing cu aplicația DJI Mimo pentru a te ajuta să înregistrezi anumite efecte exclusive.

DJI OM 5 va continua, de asemenea, să utilizeze același sistem de cleme magnetice precum OM 4 și, potrivit companiei, va suporta dispozitive de 170-290g în greutate, 67-84mm în lățime și 6,9-10mm în grosime. Acest lucru îl face efectiv compatibil cu iPhone 12 Pro Max, lucru cu care OM 4 a avut probleme. DJI OM 5 are un preț de 159 de dolari.

Etichete: , ,

Sursa: DJI OM 5 Smartphone Gimbal Launched