Oppo lansează Find X3 Pro Photographer Edition

După ce ieri Oppo și Kodak au dezvăluit o nouă variantă a lui Oppo Find X3 Pro, cu un spate diferit, cele două companii au trecut astăzi la nivelul următor, prezentând Oppo Find X3 Pro Photographer Edition. Și de această dată însă schimbarea este tot una de design mai degrabă, Photographer Edition introducând o cutie specială pentru telefon și un nou aspect.

Vorbim așadar de același flagship al celor de la Oppo, un Find X3 Pro cu două camere de 50MP, însă acesta ar urma să prezinte un spate care amintește de camera Kodak 35 – cu un spate mat din argintiu în partea de sus și o zonă din piele neagră, mai mare, în partea inferioară.

Telefonul va avea și o husă de protecție inclusă, realizată din aceleași materiale, iar cutia de retail are o formă ovală, semănând la rândul ei cu cea în care găseai aparatul foto Kodak 35.

În termeni de specificații, nu se schimbă nimic – același procesor Snapdragon 888, un ecran AMOLED LTPO de 6,7 inci, cu rezoluție 1440p și rată de refresh de 120Hz, o baterie considerabilă de 4500mAh și încărcare ultra-rapidă pe fir de 65W și 30W wireless. Telefonul se va lansa pe 16 septembrie, odată cu noua interfață a Oppo, ColorOS 12 UI, și atunci vom afla și prețul la care va putea fi achiziționat un Oppo Find X3 Pro Photographer Edition.