Marshall lansează noi căști wireless

Scris de | 17 septembrie, 2021
Marshall lansează noi căști wireless
foto via @ubergizmo.com

Apple a anunțat noile iPhone-uri zilele trecute, însa ceea ce a lipsit în mod vizibil de la eveniment au fost AirPods-urile. Au existat zvonuri că Apple ar putea lansa AirPods-urile de generația a treia, însă acestea nu s-au adeverit. Căștile ar putea fi lansate alături de noile Mac-uri, însă va trebui să așteptăm și să vedem.

Cu toate astea, dacă ești în căutarea unui nou set de căști wireless, atunci ai putea fi interesat să afli că Marshall a anunțat două modele noi care ar putea fi demne de luat în considerare. Acestea vin sub denumirile de Minor III și Motif ANC.

Minor III este o pereche de căști concepută în linii cu designul Marshall și va oferi o durată de viață a bateriei de 25 de ore, suport pentru încărcarea prin cablu sau fără fir, și comenzi pe touch la pachet cu o evaluare IPX4. Prețul lor va fi de 129 de dolari.

Dacă ești în căutarea unor căști profesionale atunci Motif ANC ar putea fi o variantă mai bună. După cum sugerează și numele, aceste căști vor oferi o anulare activă a zgomotului și vor avea EQ reglabil cu aplicația care vine la pachet. Durata de viață a bateriei este mai mică decât Minor III, dispunând de 20 de ore în total. Ele au un preț de 199 de dolari, sunt disponibile pentru precomandă și se estimează că vor fi livrate pe 30 septembrie.

Etichete: , , ,

Sursa: Marshall Launches New True Wireless Earbuds