Zvonurile susțin că Pixel 6 Pro va dispune de cea mai rapidă încărcare a unui telefon Google

Scris de | 21 septembrie, 2021
Zvonurile susțin că Pixel 6 Pro va dispune de cea mai rapidă încărcare a unui telefon Google
foto via @ubergizmo.com

Telefoanele sunt din ce în ce mai mari, iar Pixel 6 Pro, de exemplu, va avea un display de 6,7 inci, cel mai mare dintre toate telefoanele celor de la Google de până acum. În mod firesc, pe măsură ce aceste ecrane devin mai mari și procesoarele devin mai puternice, bateriile trebuie să devină și ele mai mari pentru a ține pasul. Conform celor mai recente zvonuri, Pixel 6 Pro va beneficia de încărcare rapidă de până la 33 de wați.

Această știre vine de la XDA-Developers, care indică o etichetă de certificare de reglementare taiwaneză pentru un dispozitiv care poate încărca până la 11 volți și 3 amperi. Din păcate, va trebui să aveți propriul încărcător pentru a profita de aceste viteze: precum Apple și Samsung, Google va înceta să includă încărcătoare cu telefoane după Pixel 5a.

Zvonurile nu spun nimic despre încărcarea wireless mai rapidă, deși cele anterioare indică o nouă revizuire a Pixel Stand, standul de încărcare care va suporta o încărcare Qi mai rapidă de 23 de wați și care are nevoie de un ventilator încorporat. Pixel 6 și Pixel 6 Pro ar trebui să fie lansate oficial în următoarele câteva săptămâni.

Etichete: , ,

Sursa: Pixel 6 Pro leak shows it'll be the fastest-charging Google phone ever